Om oss

Möt oss

"Så länge jag kan komma ihåg har stress varit närvarande i mitt liv"

Jag har tagit lärdom av att växa upp med en mamma med kroniskt trötthetssyndrom. Jag har stått vid sidlinjen och sett hur risken för att bli utförsäkrad, känslan av att ständigt vara misstrodd av myndigheter och alltid ett steg utanför samhället bara gjort stressen värre. När jag själv efter flera år inom näringslivet började känna symptomen av negativ stress bestämde jag mig för att gränsen var nådd. Jag behövde själv göra upp med stressen i mitt liv. Efter år av studerande, coachande och djupa samtal med människor som mer än något annat bara ville känna sig "normala" igen hittade jag en metod som revolutionerade mitt sätt att tänka och förhålla mig till stress. 

Integral Life Balance blev resultatet och jag vill dela det med dig. 

- Linda Harasaki, grundare Integral Life Balance 

"Ju mer du vet om din historia, desto bättre förbered är du för din framtid"

Att på riktigt förstå sin egen historia skulle jag säga är helt avgörande för hur vi som vuxna hanterar våra känslor och tankar under tuffa perioder. Med en otrygg uppväxt i bagaget, som enda barn, utan en pappa och med en psykiskt sjuk mamma har jag lärt mig den långa vägen att våra obearbetade upplevelser inte bara påverkar vår förmåga att reagera på stress utan även påverkar hur vi mår, varje dag och varje sekund vi lever. Jag har alltid drivits av ideén att skapa ordning av kaos, att göra det komplexa begripligt och att hjälpa andra att "få ihop det".  

Genom Integral Life Balance kan jag göra just detta.  

- Tyko Granberger, grundare Integral Life Balance 

Vår Historia

Linda Harasaki

Linda har en Master of Science (MSc) i "Arbetsliv, Hälsa och Rehabilitering" och en Europeisk Masterexamen från Uppsala Universitet. Hon är även certifierad Integral Coach från Integral Coaching Canada. Linda har verkat rådgivande för myndigheter, den ideella sektorn och näringslivet, både i Sverige och internationellt sedan 2000. 

Lindas har alltid drivits av att stärka organisationer, företag och individer att skapa en bättre och mer hållbar värld, både den inre som den yttre. Under flera år drev hon program i södra Afrika för Näringslivets Internationella Råd men har även samarbetat med organisationer som Amnesty International, Polismyndigheten och Regeringskansliet. 

Linda driver förutom Integral Life Balance även Prata med Unga tillsammans med Tyko Granberger. 

Tyko Granberger

Tyko fördjupar just nu sina kunskaper inom emotions- och neurovetenskap genom att studera en Master of Science in "Emotion Psychology". Tyko har sedan tidigare en kandidatexamen i "Psykologi och Internationella Relationer" från Stockholms Universitet och en MSc från The University of Queensland. 

Tyko har verkat som chef, handledare och samtalsledare professionellt i över 18 år på organisationer som Rädda Barnens Kriscentrum, Maskrosbarn, Fryshuset och på HVB för barn och unga. Tyko var även medlem i den svenska stödstyrkan som skapades efter Tsunamikatastrofen 2004.

Tyko är även en uppskattad föreläsare och samarbetade under många år med aktörer som Childhood Foundation, Inkludera, Rädda Barnen, BRIS och FN samt kommuner, myndigheter och företag över hela Sverige och internationellt. 

INTEGRAL LIFE BALANCE

Stress Coaching for Busy People

Vi hjälper arbetsgivare och privatpersoner att skapa verklig och hållbar förändring genom att bemästra stress och utmattning på ett snabbare och mer effektivt sätt

NYHETSBREV

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Läs mer här

KONTAKTA OSS

Email: hej@integrallifebalance.se

08- 420 559 32


Copyright @ All Rights Reserved